Lomed is een erkend orthopedische groothandel voor ergotherapie

Al jaren wordt Lomed erkend als orthopedische groothandel voor de medische wereld, waaronder ergotherapie. Met een brede kennis op gebied van orthopedische oplossingen denken wij graag mee over de inzet van de juiste orthopedische hulpmiddelen. Door een wereldwijd netwerk van gerenommeerde fabrikanten van orthopedische producten bieden wij een breed assortiment aan.

Uitgebreid aanbod

900+ producten

Advies van specialisten

3500+ klanten voorzien van het juiste advies

Snelle levering

Behandel patiënten zo snel mogelijk

Uitgebreid aanbod

900+ producten

Advies van specialisten

3500+ klanten voorzien van het juiste advies

Snelle levering

Behandel patiënten zo snel mogelijk

Sterke samenwerkingen met ergotherapeuten

Lomed heeft haar partners hoog in het vaandel zitten. Door een proactieve samenwerking met ergotherapeuten lukt het ons al jarenlang het beste productassortiment aan u beschikbaar te stellen. Door deze samenwerking voelt Lomed zich verantwoordelijk voor het leveren van de juiste orthopedische hulpmiddelen.

Lomed fungeert als groothandel voor ergotherapie

In Nederland wordt Lomed gezien als groothandel voor diverse producten die te gebruiken zijn voor ergotherapie. Deze producten variëren en kunnen voor verschillende doeleinden worden ingezet. De behandelaar wordt verzekerd van een veilige en gezonde werkplek en de patiënt wordt voorzien van de juiste behandeling.

Welke voordelen biedt de Steve+ Complete als aantrekhulp?

✔ Steunkousen zelfstandig aan- en uittrekken
✔ Zonder enige moeite
✔ Overal mee naartoe te nemen
✔ Verstelbare en slijtvaste handvaten

Ontdek de aantrekhulp
Steve+Complete

Welk orthopedie materiaal stelt Lomed beschikbaar voor ergotherapie?

Met een brede kennis op gebied van orthopedische oplossingen denken wij graag mee over de inzet van de juiste orthopedische hulpmiddelen. Samen met onze fabrikanten houden wij marktonwikkelingen nauwlettend in de gaten, participeren wij in productinnovaties en passen het assortiment hierop aan. Daardoor kunt u rekenen op up-to-date product programma die voldoet aan de hoge verwachtingen uit de markt.

Logo Push Sports
Logo Orfit
Logo Darco schoen

Vind orthopedische hulpmiddelen voor ergotherapie

Lomed heeft een ruim productassortiment aan orthopedische hulpmiddelen beschikbaar gesteld voor partners in verschillende branches. Hieronder vallen hulpmiddelen voor onder andere ergotherapie. Bekijk de website voor het volledige assortiment of bezoek onze winkel voor orthopedisch materiaal. Het orthopedie materiaal wat Lomed beschikbaar stelt voor de ergotherapeuten is zeer divers.

Lomed deelt haar kennis met ergotherapeuten

De medewerkers van Lomed worden regelmatig getraind en leren van de ervaringen rondom ergotherapie. Wij delen graag onze kennis en helpen u snel en kundig met uw vraag. Daarnaast kunt u rekenen op ondersteuning bij testcases en begeleiding bij assortiment optimalisatie in het ziekenhuis. In ons centraal gelegen leercentrum bieden wij geaccrediteerde trainingen aan voor ergotherapeuten.

Bekijk het leercentrum