Lomed is een erkend orthopedische groothandel voor fysiotherapie praktijken

Al jaren wordt Lomed erkend als orthopedische groothandel voor de medische wereld, waaronder fysiotherapie praktijken. Met een brede kennis op gebied van orthopedische oplossingen denken wij graag mee over de inzet van de juiste orthopedische hulpmiddelen. Door een wereldwijd netwerk van gerenommeerde fabrikanten van orthopedische producten bieden wij een breed assortiment aan voor fysiotherapeuten.

Uitgebreid aanbod

900+ producten

Advies van specialisten

3500+ klanten voorzien van het juiste advies

Snelle levering

Behandel patiënten zo snel mogelijk

Uitgebreid aanbod

900+ producten

Advies van specialisten

3500+ klanten voorzien van het juiste advies

Snelle levering

Behandel patiënten zo snel mogelijk

Sterke samenwerkingen met fysiotherapie praktijken

Lomed heeft haar partners hoog in het vaandel zitten. Door een proactieve samenwerking met fysiotherapeuten maken wij het al jarenlang mogelijk het beste productassortiment aan u beschikbaar te stellen. Door deze samenwerking voelt Lomed zich verantwoordelijk voor het leveren van orthopedische hulpmiddelen van hoogstaande kwaliteit.

Lomed fungeert als groothandel voor fysiotherapie

In Nederland wordt Lomed gezien als groothandel voor diverse producten die inzetbaar zijn in de fysiotherapie praktijk. Deze producten variëren en kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. De fysiotherapeut wordt verzekerd van een veilige en gezonde werkplek en de patiënt krijgt de juiste behandeling.

Welke voordelen heeft de behandeltafel voor uw fysiotherapie praktijk?

✔ Ergonomische perfectie
✔ Gemaakt van duurzame materialen
✔ Bekroond ontwerp
✔ Tafel aanpasbaar naar uw wensen

Bekijk de behandeltafels
Novak M TTS8 behandeltafel

Welk orthopedie materiaal stelt Lomed beschikbaar voor fysiotherapie?

Met een brede kennis op gebied van orthopedische oplossingen denken wij graag mee over de inzet van de juiste orthopedische hulpmiddelen. Samen met onze fabrikanten houden wij marktonwikkelingen nauwlettend in de gaten, participeren wij in productinnovaties en passen het assortiment hierop aan. Daardoor kunt u rekenen op up-to-date product programma die voldoet aan de hoge verwachtingen uit de markt.

Logo Push Sports
Logo Orfit
Logo Novak M
Logo Darco schoen

Vind orthopedische hulpmiddelen voor fysiotherapie op onze website of in de winkel

Lomed heeft een ruim productassortiment aan orthopedische hulpmiddelen beschikbaar gesteld voor partners in verschillende branches. Hieronder vallen hulpmiddelen voor onder andere fysiotherapie. Bekijk de website voor het volledige assortiment of bezoek onze winkel voor orthopedisch materiaal. Het orthopedie materiaal wat Lomed beschikbaar stelt voor de fysiotherapeuten is zeer divers.

Lomed deelt haar kennis met fysiotherapeuten

Regelmatig worden de medewerkers getraind en nemen zij ervaringen mee rondom fysiotherapie. Wij delen graag onze kennis en helpen u snel en kundig met uw vraag. Daarnaast kunt u rekenen op ondersteuning bij testcases en begeleiding bij assortiment optimalisatie voor fysiotherapie. In ons centraal gelegen leercentrum bieden wij geaccrediteerde trainingen aan.

Bekijk het leercentrum