Lomed is een erkend orthopedische groothandel voor instrumentmakers

Met een wereldwijd netwerk van gerenommeerde fabrikanten van orthopedische producten bieden wij een breed assortiment aan. Dit vloeit voor door de jarenlange kennis en ervaring dat de onderneming in orthopedie heeft opgedaan. Hierbij stellen wij hoge eisen aan de kwaliteit van producten. Deze ontwikkeling maakt Lomed tot een erkend orthopedische groothandel in Nederland.

Uitgebreid aanbod

900+ producten

Advies van specialisten

3500+ klanten voorzien van het juiste advies

Snelle levering

Behandel uw patiënten zo snel mogelijk

Sterke samenwerkingen met orthopedische instrumentmakers

Lomed heeft haar partners hoog in het vaandel zitten. Er wordt proactief de samenwerking aangegaan tussen afdelingen in ziekenhuizen, klinieken en orthopedisch instrumentmaker. Door deze samenwerking helpen wij bij het leveren van de juiste ondersteuning van onder andere afdeling orthopedie en wondpoli’s via de orthopedisch instrumentmaker.

Lomed fungeert als groothandel voor podotherapie

Lomed wordt in het binnenland gezien als orthopedisch groothandel van diverse producten. Deze orthopedische hulpmiddelen kunnen in verschillende therapieën worden ingezet. Een bedrijfsuitvoering dat hieronder valt is podotherapie. Vandaar dat Lomed zich onder andere actief opstelt als groothandel voor podotherapie.

Ontdek medische schoenen

Welk orthopedie materiaal stelt Lomed beschikbaar voor haar partners?

Met een brede kennis op gebied van orthopedische oplossingen denken wij graag mee over de inzet van de juiste orthopedische hulpmiddelen. Samen met onze fabrikanten houden wij marktonwikkelingen nauwlettend in de gaten, participeren wij in productinnovaties en passen het assortiment hierop aan. Daardoor kunt u rekenen op up-to-date productgamma die voldoet aan de hoge verwachtingen uit de markt.

Logo Push Sports
Logo Orfit
Logo Darco schoen

Bekijk de website of winkel voor orthopedisch materiaal

Benieuwd naar de orthopedische hulpmiddelen dat Lomed aanbiedt? Bekijk de website voor het volledige assortiment of bezoek onze winkel voor orthopedisch materiaal. Het orthopedie materiaal wat Lomed beschikbaar stelt voor haar partners is zeer divers. Hieronder vallen verschillende productcategorieën die elk van waarde kunnen zijn in de orthopedie. Door onze erkenning als orthopedische groothandel hechten wij veel waarde aan de hoge kwaliteitseisen van producten.

Lomed deelt haar ervaring en kennis in het leercentrum

Onze medewerkers worden regelmatig getraind en leren van ervaringen uit de markt. Wij delen graag onze kennis en helpen u snel en kundig met uw vraag. Daarnaast kunt u rekenen op ondersteuning bij test cases, begeleiding bij assortiment optimalisatie en bieden wij geaccrediteerde trainingen in ons centraal gelegen leercentrum.

Bekijk het leercentrum